Profesjonelle feiemaskiner

Manuelle feiemaskiner

Manuelle feiemaskiner

Manelle feiemaskiner - raskere og mer lønnsom enn kosten.

For gårdsplasser, veier, haller, verksteder og lager: Kärchers manuelle feiemaskiner er ergonomiske, enkle å håndtere og de feier støvfritt og pertentlig - selv i hjørnene!


Vis:
Sorter etter:
KM 70/15 C

Feiemaskin for manuell rengjøring av mindre områder. Arealytelse opp til 2800 m²/h. Lett å skyve og manøvrere. Suge- og støvfilter sørger for tilnærmet støvfri feiing. Drift på begge hjul.

KM 70/20 C

Kompakt og hendig manuell feiemaskin. Drift på begge hjul sørger for et jevnt resultat og enkel manøvrering. Ideell for bensinstasjoner, butikker og mindre lagre etc.

KM 70/20 C 2SB

Kompakt og hendig manuell feiemaskin. Drift på begge hjul sørger for jevnt resultat og enkel manøvrering. Ideell for bensinstasjoner, butikker og mindre lagre mm. Leveres med 2 sidebørster.

KM 70/30 C Bp Pack Adv

Kompakt og effektiv manuell feiemaskin. Elektrisk drift sørger for jevnt resultat og enkel manøvrering. Ideell for bensinstasjoner, butikker og mindre lagre mm. Leveres med batteri og lader.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.