Profesjonelle høytrykksvaskere

Profesjonelle høytrykksvaskere varmtvann

Profesjonelle høytrykksvaskere varmtvann

Høytrykksvaskere varmtvann - enda mer ytelse med samme trykk

Med varmtvann og jevnt trykk rengjør høytrykksvaskere enda bedre. Kärchers høytrykksvaskere til varmtvann kjennetegnes av høy ytlese, innovativ teknologi og maksimal brukervennlighet. Høy vanntemeratur fjerner fett og oljer uten bruk av kjemikalier.


Vis:
Sorter etter:
HDS 5/11 U

Kompakt og effektiv 1-fas høytrykksvasker. Svært brukervennlig og praktisk "Upright" design som er enkel å transportere. 450 l/t, 110 bar, 10 m slange.

HDS 5/11 UX

Kompakt og effektiv 1-fas høytrykksvasker. Svært brukervennlig og praktisk "Upright" design som er enkel å transportere. 450 l/t, 110 bar, 15 m slange. Med slangetrommel.

HDS 5/13 U

Kompakt og effektiv 1-fas høytrykksvasker. Svært brukervennlig og praktisk "Upright" design som er enkel å transportere. 500 l/t, 125 bar, 10 m slange.

HDS 5/13 UX

Kompakt og effektiv 1-fas høytrykksvasker. Svært brukervennlig og praktisk "Upright" design som er enkel å transportere. 500 l/t, 125 bar, 15 m slange. Med slangetrommel.

HDS 5/15 U

Kompakt og effektiv 1-fas høytrykksvasker. Svært brukervennlig og praktisk "Upright" design som er enkel å transportere. 450 l/t, 150 bar, 10 m slange.

HDS 5/15 UX

Kompakt og effektiv 1-fas høytrykksvasker. Svært brukervennlig og praktisk "Upright" design som er enkel å transportere. 450 l/t, 150 bar, 15 m slange. Med slangetrommel.

HDS 6/14 C

Kompakt 1-fas høytrykksvasker med Eco-modus for økonomisk og miljøvennlig drift. Easy-Press høytrykkspistol med softgrip og servobetjening for regulering av vannmengde og trykk.

HDS 6/14 CX

Kompakt 1-fas høytrykksvasker med Eco-modus. Leveres med Easy-Press høytrykkspistol med softgrip og servobetjening for regulering av vannmengde og trykk. Med slangetrommel.

HDS 6/14-4 C

Kompakt 1-fas høytrykksvasker med Eco-modus. Easy-Press Softgrip høytrykkspistol og servobetjening for regulering av vannmengde og trykk. 4-polet vannavkjølt saktegående motor.

HDS 6/14-4 CX

Kompakt 1-fas høytrykksvasker med Eco-modus. Easy-Press Softgrip høytrykkspistol og servobetjening. 4-polet vannavkjølt saktegående motor. Slangetrommel.

HDS 7/16 C

Kompakt 3-fas høytrykksvasker med bl.a. 2-polet luftavkjølt elektromotor, Eco-modus, og ergonomisk høytrykkspistol med softgrip og servobetjening for regulering av vannmengde og trykk.

HDS 8/17 C

Kompakt 3-fas høytrykksvasker med bl.a. 2-polet luftavkjølt elektromotor, Eco-modus, og ergonomisk høytrykkspistol med softgrip og servobetjening for regulering av vannmengde og trykk.

HDS 8/18-4 C 400V

Kompakt 3-fas høytrykksvasker med bl.a. 4-polet vannavkjølt saktegående motor, Eco-modus, ergonomisk høytrykkspistol med softgrip og servopress for regulering av vannmengde og trykk. 400 V.

HDS 8/18-4 C

Kompakt 3-fas høytrykksvasker med bl.a. 4-polet vannavkjølt saktegående motor, Eco-modus, ergonomisk høytrykkspistol med softgrip og servobetjening for regulering av vannmengde og trykk.

HDS 10/20-4 M

Effektiv og brukervennlig høytrykksvasker. Den kraftigste i mellomklassen. Velegnet for kommunal og offentlig sektor, landbruk, industri, bygg- og anlegg m.m.

HDS 10/20-4 M - 400V

Effektiv og brukervennlig høytrykksvasker. Den kraftigste i mellomklassen. Velegnet for kommunal og offentlig sektor, landbruk, industri, bygg- og anlegg m.m. 400 Volts versjon.

HDS 10/20-4 MX

Effektiv og brukervennlig høytrykksvasker. Den kraftigste i mellomklassen. Velegnet for kommunal og offentlig sektor, landbruk, industri, bygg- og anlegg m.m. Versjon med slangetrommel.

HDS 12/18-4 S - 400V

En kraftig høytrykksvasker for rengjøringsoppgaver som krever optimal ytelse og kvalitet fra en mobil maskin. Velegnet for vask av større kjøretøyer, anleggsmaskiner etc. 400 Volt.

HDS 12/18-4 S

En kraftig høytrykksvasker for rengjøringsoppgaver som krever optimal ytelse og kvalitet fra en mobil maskin. Velegnet for vask av større kjøretøyer, anleggsmaskiner m.m.

HDS 2000 Super - 400V

Kraftig og effektiv høytrykksvasker beregnet på vanskelige rengjøringsforhold i jordbruk, industrivirksomhet og bygg- og anleggsbransjen m.m. Kapasitet på 1850 l/t og opptil 180 bar.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.