Profesjonelle støvsugere

Vanlige støvsugere

Vanlige støvsugere

Spesielle ønsker - spesielt utstyr.
Kompakt og med lite støy: De små og mobile støvsugerne fra Kärcher er spesielt tilpasset kravene til profesjonelle brukere.


Vis:
Sorter etter:
BV 5/1

Praktisk ryggsekkstøvsuger med justerbare skulderstropper og hoftebelte. Ypperlig for rengjøring i teater- og kinosaler, ombord i buss, tog og fly, eller ved rengjøring av trapper.

T 7/1 eco!efficiency

En liten, stillegående og sterk støvsuger. Ergonomisk og praktisk design med kabelkrok og tilbehørsoppbevaring. Velegnet for hoteller, restauranter, rengjøringsbyråer og varehandel m.m.

T 10/1 Professional

Støvsuger spesielt designet for rengjøringsselskaper. Strømkabel med tilkoblingsplugg, antistatisk sugeslange og integrert strømkabel m.m. Kan brukes uten pose.

T 12/1

Kraftig støvsuger velegnet for områder som hotellresepsjoner og sykehus. Ergonomisk utformet med av-og påbryter på gulvmunnstykke, og bærehåndtak for komfortable arbeidsforhold.

T 12/1 eco!efficiency

Støysvak men kraftig støvsuger. Meget bra sugekraft selv med 6-trinns filtersystem og maksimalt støynivå på 56 dB. Velegnet for områder som bl.a. hotellresepsjoner og sykehus.

T 15/1 HEPA

En stillegående, men veldig kraftig støvsuger. Ergonomisk og praktisk design. Leveres med HEPA-filter. Velegnet for hoteller, restauranter, rengjøringsbyråer og varehandel m.m.

T 15/1 + ESB 34

En stillegående, men veldig kraftig støvsuger. Ergonomisk og praktisk design. Med teppebankermunnstykke ESB 34. Velegnet for hoteller, restauranter, rengjøringsbyråer og varehandel m.m.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.